Logo
Logg inn
Arrow
Main Image

For de som ønsker å gjøre hverandre gode!

Alle trenger noen å snakke med, uansett hvilken fase du er i som Gründer eller entreprenør.
Kanskje du bare ønsker et kontormiljø for inspirasjon en gang i blant, skaff deg en plass på Gründerhuset.
Lav risiko

Lav risiko

Ingen bindingstid
Lav kostnad

Lav kostnad

990,- per måned
Sentralt

Sentralt

I gangavstand fra kollektiv
Profesjonelt

Profesjonelt

Topp moderne lokaler
Top Image

Hva er Gründerhuset

Gründerhuset skal være et naturlig samlingssted for gründere, selvstendig næringsdrivende, frilansere, mentorer, investorer, pendlere og andre som ønsker å være tett på gründermiljøet. Formålet er å ha et lavterskeltilbud der Gründerhuset skaper de fysiske kontorlokalene, medlemmene selv skaper og engasjerer seg i å skape det gode fellesskapet. Alle medlemmene er en kunnskapsbank i seg selv, når de møtes, deler og spiller på hverandre kan uante muligheter skapes. Gründerhuset er et konsept av Kontorhuset, et loungeområde for alle husets leietakere. Vi skal gjøre hva vi kan for at medlemmene skal oppleve vårt motto, «du skal bare digge å være på Gründerhuset».

Top Image

Hvem er gründerhuset for?

Hvis du er etablert med egen virksomhet, vurderer å starte egen virksomhet, trenger et miljø for inspirasjon og begeistring skal du teste et medlemskap i Gründerhuset. Alle uansett jobb og miljø trenger vi menesker inspirasjon, det får vi i gode lokaler med spennende mennesker. Med gode samtaler og fantastiske mennesker som har mye til felles tror jeg du også vil digge å være en del av dette spennende fellesskapet.
Vi håper å se deg!
Top Image

Stedet for nye og eksisterende gründere i Drammen

Gründerhuset vil være loungeområdet og en ekstra dimensjon for Kontorhuset som er godt etablert i bygget fra før med ca 100 leietakere. Flere av de etablerte leietakerne på Kontorhuset kommer stadig ned, for jobb og inspirasjon.
Prøv i dag!
Top Image

Du skal bare digge å være på Gründerhuset

Du skal bare digge å være på Gründerhuset, vi tror på møteplasser som har lagt til rette for trivsel og miljø. Vi satser på et lav-terskel tilbud uten binding, til en prislapp på kr 990,-  for 1 måneds tilgang. Hvis du ikke får mer igjen for den summen ved å være en del av Gründerhuset, så stopper du sitt abonnement. Vi har som hovedprinsipp i Gründerhuset at du skal få mer igjen en du investerer, akkurat som vi har det på Kontorhuset.
Top Image

Et inspirerende miljø

Ønsker du en ny arbeidsplass tilpasset en gründers hverdag? Alle gründere uansett fase er velkommen til oss. Gründerhuset ligger sentral i Drammen og i samme bygg som Kontorhuset Bragernes. Det åpner for spennende samhandlinger!

Vi er opptatt av at du skal trives hos oss. Gründerhuset skal ha en innredning, møbler og detaljer som gir energi og inspirasjon.

Du skal bare digge å være på Gründerhuset
Prøv i dag!
Top Image

Vår histore

Høsten 2014 kjøpte vi Nedre Storgate 37 for å utvikle og etablere konseptet Kontorhuset i Drammen. I februar 2015 var lokalene klare for våre første leietakere. Ca. 1,5 år senere var lokalene fulle, og vi etablerte Kontorhuset Strømsø i Byhaven på Strømsø torg. Nesten samtidig som dette lokalet åpnet ble Kontorhuset Asker også en realitet, sentralt ved togstasjonen. Dette er bare starten på vårt konsept Plug and work, Mai 2019 åpnet vi Kontorhuset Kjellstad. August 2019 åpnet vi Gründerhuset, et konsept av Kontorhuset. Kontorhuset Asker åpner Juni 2020.
Følg oss gjerne på sosiale medier for oppdatering.
Logo

Alle gründere uansett fase er velkommen på Gründerhuset!

En hver idé, uansett hvor liten eller stor kan bli realisert.
Med et gründerhus for alle, vil alle få sjansen.
Prøv i dag!